25.8 C
София
събота, 15 юни 2024 г.

Сериен изнасилвач разкрит в Сливен! Ученичка с шокиращ разказ за изверга

Шокиращ случай на насилие над 19-годишно момиче в Сливен, разкри журналистката Дани Атанасова от Би Ти Ви. Почти година със заплахи, включително с оръжие, ученичката е насилвана от 55-годишен мъж.

Той вече е задържан и остава за постоянно в ареста, с обвинения за изнасилване и блудство. Случаят най-вероятно ще се окаже далеч по-заплетен, защото извергът се е гаврил и е изнасилвал и други момичета. Това става ясно от показанията на момичето. То разказва и за друга жертва, с която били заключени в дома на насилника. „Разбрах от нея, че тя е отвлечена. С нея също е правил всичко насила, ръцете ѝ прерязвал, тя се опитвала да избяга, той я видял“, разкрива момичето.

Показания по случая са дали и други момичета. Мъжът е обвинен в изнасилване и блудство, за които може да получи едва до осем години затвор.

Разказът от първо лице разкрива ужасяващи детайли, затова самоличността на момичето е запазена в тайна от журналистката Дани Атанасова.

Жертвата е на 19 години, от добро семейство, с отличен успех. Преди година до училище я заговаря възрастен мъж. Казва, че познава дядо ѝ, и я кани да се разходят, за да вземе нещо от дома си. Там кошмарът започва. „Извади си пистолета, сложи го на масата и каза: „Аз съм полицай, мен нищо не ме плаши, нито полицаите, нито никой, мога да ги убия всички“. Оттам той ми каза – „ще правиш …, ако не правим секс, ще стане нещо лошо“. И аз го направих. На другия ден той ми звънна, каза ако до 3-4 минути не дойдеш, ще кача голи клипчета“, разказа момичето.

Така, под дулото на пистолет, момичето е насилвано многократно. Мъжът я чака до училище, следи не само нея, но и семейството ѝ. Знае къде работи майка ѝ, и когато я няма, отива в дома им. Заплашва, че ако каже в полицията, ще убие брат ѝ.

„И ми каза – аз сега ще дойда във вас, майка ти я няма, няма да ходиш в брат си. Каза, че ще убие брат ми, ако кажа на някой и не отида на даденото място и то стига веднъж да го каже. Следеше ме до блока, зад блока, той знаеше маршрута ми, по който се прибирам, обикаляше там“, добавя момичето.

Насилието променя ученичката до неузнаваемост. Разваля успеха си в училище, не говори с близките си, рухва емоционално. Затова майка ѝ слага камера в жилището, на която вижда как в дома им идва мъж и се гаври с дъщеря ѝ. Шокът за близките е огромен. „Кадрите, които съм видял за случилото се със сестра ми, просто са… Надявам се най-вече на затвор, и то възможно най-дълъг, защото аз се чувствам безсилен, това е някакъв абсурд“, разказа братът на момичето.

Източник: Би Ти Ви

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини