- Реклама -

[the_ad_group id="8212"]

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
25.8 C
София
четвъртък, 21 септември 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Шок! Второто дете на Джулиана Гани е с фамилията на бившия й мъж

 


Това е една абсурдна история! Но се оказва, че с нея се сблъскват доста жени. Представете си, че раждате дете от човека, когото обичате.

Да, но ви казват, че бебето няма да носи фамилията на баща си, а на мъжа, с когото сте прекратили брачни отношения! Със сигурност ще се почувствате гадно, нали?! Може да звучи наистина абсурдно, но в някои случаи това е абсолютно законно! Пред този заплетен казус е изправена и Джулиана Гани.

Кай – нейното второ дете, което е от връзката й с полицая Теодор Гецов, още при раждането е записано с фамилията не на баща си, а с тази на бившия й мъж Илиян Найденов. Защо обаче е станало така? Отговорът на този въпрос се крие в член 61 от Семейния кодекс. Ето какво пише в алинея 1: „Съпругът на майката се смята за баща на детето, родено по време на брака или преди изтичането на триста дни от неговото прекратяване“. В алинея 2 се уточнява: „Ако детето е родено, преди да са изтекли триста дни от прекратяването на брака, но след като майката е встъпила в нов брак, за баща на детето се смята съпругът на майката от новия брак“.

Да, но Джулиана Гани няма брак с Теодор Гецов, синът им Кай е роден, преди да са изтекли 300 дни от прекратяването на брака й с Илиян Найденов и по тази причина абсолютно законно Найденов е записан като баща на второто дете на Мис Силикон.
„Разбрах за този казус с бащиното и фамилното име на Кай малко преди да родя – обясни за „Филтър“ Джулиана Гани. – Когато казах това на Теодор, той се разплака. Не можеше да си представи, че неговото дете ще носи имената на друг мъж. Аз самата съм изумена и не мога да си обясня как е възможно законът да те свързва с човек, с когото не искаш да имаш нищо общо. Единственият начин да се разреши този проблем е с Илиян Найденов да отидем на съд.“

И това ще стане. Джулиана, Теодор и Илиян ще отидат в съдебната зала през октомври, за да разрешат този заплетен казус. Очаква се обаче всичко да приключи бързо, тъй като и самият бивш съпруг на Мис Силикон също не желае Кай да е с фамилията му и ще свидетелства, че детето не е негово.
Кай Илиянов Найденов вече е на 8 месеца и родителите му се надяват, преди да е навършил една годинка, вече да си е с фамилията на своя татко, а доказването на бащинството става с ДНК тест.


На този етап Джулиана и Теодор не мислят за сватба. Носителката на титлата „Мис Силикон“ вече има два брака зад гърба си и смята, че връзките й вървят добре до момента, в който подпише. След това започват проблемите. По тази причина няма намерение да сключва брак с Теодор Гецов, за да не развали за пореден път любовната магия.

 

Антон СТЕФАНОВ

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини