- Реклама -

- Реклама -

17.8 C
София
понеделник, 2 октомври 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Сигурността и цените са важните теми за ДПС

„От ДПС смятаме, че трябва да се осигури сигурността на гражданите на фона на растящите цени на основните потребителски стоки и управляващите да се занимават с решаване на проблемите на хората.

Факт е, че държавата се разминава с активността на гражданите“, заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ в декларация по време на първото парламентарно заседание за есенната сесия.

„Перманентните протести са доказателство за това. Действията на държавата са постфактум. В такава ситуация съвсем естествено е логиката на политиката да се диктува от представата за справедливост на улицата. Това обстоятелство поставя под съмнение законността като основен принцип на правовата държава, а от друга страна улицата казва как да се налага справедливост. Така се разрушава доверието на гражданите и държавността“.

Лидерът на ДПС призова политиците да проявят отговорност, да работят за хората и България, приоритетите на хората да станат приоритет на управляващите, а дневният ред на хората да стане дневен ред на политиците.

- Реклама -

Последни новини