5 C
София
сряда, 21 февруари 2024 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

Силви Вартан се разделя с голямата сцена (ВИДЕО)

Певицата Силви Вартан приключва кариерата си. Известната изпълнителка обяви, че последните ѝ три концерта ще се проведат през месец ноември.

Френската певица, родена и живяла в България, съобщи: „Да, взех решение. От няколко години го отлагам. Винаги съм правила всичко със страст, без да пресмятам, просто от желание и без да си задавам прекалено много въпроси. Дълбоко в себе си не обичам нещата, които свършват“.

„Вероятно това се дължи на внезапното ми напускане на България на 7-годишна възраст. Изведнъж пораснах и оставих детството си на перона на гарата. Все още виждам как баба ми и дядо ми, които обожавах, да тичат след влака. Това е рана, която никога няма да зарасне.

След това, благодарение на кариерата ми на певица, пътувах много, бях водена от любопитството, от младостта си, исках да отида навсякъде. Непрекъснато се питах: „Какво следва? Какъв е следващият проект? Всичко се случи със скоростта на светлината, а освен това, бързо се влюбих в един висок рус мъж със сини очи, който ми се струваше прекрасен и който също беше певец.

Споделих цялата тази лудост с него и откривахме всичко заедно. Беше лудост“, разказва още певицата за напускането на България и любовта с иконата на френския рокендрол Джони Холидей.

Прочетете повече на сайта за изкуство bgart.bg

Последни новини

- Реклама -