15.8 C
София
вторник, 28 май 2024 г.

Скандал: Вижте как „строителите“ от „Трейс“ свалят маркировката от жълтите павета

Маркировката, положена върху жълтите павета в центъра на столицата, се сваля с чук, съобщава Би Ти Ви. Работниците от скандално известната компания „Трейс Груп Холд“ са обяснили пред репортери на телевизията, че друг начин нямало. После допълват, че маркировката се сваляла люспа по люспа, защото пешеходната пътека трябвало да бъде преместена.

Жълтите павета, които са на повече от 100 години, са културна ценност, но това не впечатлява башмайсторите от „Трейс Груп Холд“. Преди време подобни индивиди от същата фирма млатеха паветата с чук, докато ги пренареждаха за пореден път след един от многобройните провалени ремонти.

„Трейс груп“ е една от най-скандалните строителни компании, прочули се у нас със зверската катастрофа край Своге заради лоша настилка на пътя, когато бяха отнети 20 човешки живота. Във визитката си фирмата има още редица забележителни „постижения“ като разбития асфалт по отсечката между Оризово и Стара Загора по магистрала „Тракия“, компрометираното метро в участък в квартал „Хаджи Димитър“, където по чудо се размина без жертви както и още много други гафове.

 

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img