11.8 C
София
вторник, 28 май 2024 г.

Скандални връзки, наркотици и смърт тресат Бъкингам

Беатрис, братовчедка на Уилям и Хари

Бившият приятел на британската принцеса Беатрис – Паоло Лиуцо, е починал от предполагаема свръхдоза наркотици, съобщи Sun. Според изданието той е издъхнал в стая в хотел в Маями на 7 февруари.

Тялото му е било транспортирано обратно в родния му град Лонг Айлънд, Ню Йорк, където се е състояло погребение на 16 февруари. Полицай Майкъл Вега от полицейското управление на Маями каза пред Sun в сряда, че смъртта му „е била разследвана като свръхдоза“ и че разследването „е отворено и продължава“.

Освен това, предполагаем дългогодишен приятел на Беатрис твърди пред Sun, че той е имал проблеми преди смъртта си и че „обичаше да купонясва и да залага“. „Водеше много луд начин на живот и всички се страхувахме, че в крайна сметка ще го застигне най-лошото“, добави приятелят. „Той винаги вземаше пари на заем, за да изплати стари заеми. Това се превърна в порочен кръг“, добави източникът, пише novini.bg.

Лиуцо имаше връзка с Беатрис, братовчедката на Уилям и Хари, за която Sun твърди, че е „с разбито сърце“ заради смъртта на бившия си. Двамата започнаха да се срещат през 2005 г., когато Беатрис, сега на 35 години, беше на 17, а той на 24. Майка й Сара Фъргюсън публично подкрепяше отношенията им, въпреки, че принцесата беше непълнолетна. Връзката им приключи публично през 2006 г.

Този малко страничен скандал обаче отприщи коментари за младите в Бъкингам, припомняйки скандалите с принцеса Даяна, Хари и Меган, и отново постави въпроси за бъдещето на империята.

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img