14.8 C
София
четвъртък, 30 май 2024 г.

Слави Трифонов: Най-после тази агония приключи


В социалните мрежи лидерът на ИТН заяви, че с това решение на Мария Габриел най-вероятно, „логично и с облекчение отиваме на избори“.

Според Трифонов ПП-ДБ няма да получат подкрепа за втория мандат, а третият, в когото и да отиде, ще бъде върнат.

„Да, има хора, на които това не им харесва, но уважаеми приятели това са хора, които се страхуват от избори, което съвсем логично означава, че се страхуват от демокрацията.

Защото, когото и от тези хора да питате: „Защо се страхува от избори“, той ще избълва един куп лъжи, но всъщност, той се страхува от резултата от тези избори, а всъщност – няма никакво значение дали се страхува или не се страхува, защото така или иначе си заминава.

И така, най-после, тази агония приключи и забележете, тя не беше обидна само за участниците, а беше най-вече обидна за хората, които освен наблюдатели са и избиратели.

Тоест, уважаеми хора, български граждани, абсолютно съм сигурен, че вие заслужавате уважение, благодарност и най-вече заслужавате съвсем друга политическа класа, която сега се надявам да си изберете на следващите избори. Гласувайте с разум, бъдете умни, за да бъдете силни.
Вие сте на ход!“, пише още Трифонов.

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img