- Реклама -

- Реклама -

18.6 C
София
четвъртък, 28 септември 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Слави Трифонов с емоционален пост: Помислете за всички деца, избити по пътищата, за които лятото вече няма да дойде

Лидерът на ИТН Слави Трифонов написа емоционален пост в личния си профил в социалната мрежа. Повод за него беше убийството на 15-годишния Филип, който бе смазан на пешеходна пътека в центъра на София.

ЕТО КАКВО НАПИСА СЛАВИ:

„Много ме натъжи поредното убийство на дете на пешеходна пътека. Всъщност, аз съм такъв, че когато нормалните хора изпитват тъга, аз изпитвам ярост.

И, за да не става много лично, ще ви кажа, че се опитвам да измисля всякакви варианти, с които да помогна това да спре. От всички градове да се опаковат с камери до брутални закони, които да плашат и наказват извършителите на подобни престъпления.

Дали това ще помогне, не знам. Опитвам се да правя, каквото мога с моите възможности. Но истината е, че има част от нашите съграждани, които явно не притежават чувство за отговорност, състрадателност и морал и не знам как да ги спрем.

Явно е въпрос на манталитет. А как се спира нещо, което вече е създадено… нямам отговор, но разбира се, трябва да се борим.

Всички.

Кой с каквото може. И денят е мрачен, и лятото си отива, общо взето тъжна работа. Искам да ви пусна една песен, много пъти сме я изпълнявали с “Ку-Ку бенд” и с Деси Добрева, и с Нели Петкова, и с Невена Цонева, но сега ще ви я пусна в оригинал, така както я изпълнява Лили Иванова.

А тя, я пее изумително и изключително емоционално. Помислете си, докато я слушате, за всички деца избити по пътищата на България, за които лятото вече няма да дойде.“

 

- Реклама -

Последни новини