35 C
София
четвъртък, 18 юли 2024 г.
Категории:

След 16 години предаването „Търси се“ слиза от екрана на бТВ

Предаването „Търси се“, което от 16 години се излъчва по бТВ, се разделя със своите зрители. Това споделиха водещите Меги и Нели, които взимат това решение съвместно с медията, пред Георги Тошев в „Преди обед“.

„Търси се…“ за нас, както винаги сме казвали, е един университет, който вече е време да завършим“, заяви Нели Хаджийска, изтъквайки, че именно доверието с колежката ѝ Меги е бил ключът към успеха на предаването през годините: „Когато си свързан по този чист начин с човека до теб, можеш да го предадеш и на госта. Никога не сме се съревновавали за слава, за мъже, за каквото и да е. Всяка си има нейната пътечка, но заедно сме вървели много дълго време в този общ път“.

„Смятам, че в тази симбиоза се крие нашият успех, защото ние сме много различни като хора, но винаги сме гледали в една посока. Имаме една и съща ценностна система и това много ни е сближавало. Имали сме своите възходи и своите падения като отношение една към друга, но никога не сме позволявали те да прекъснат нашата връзка“, откровена бе Меги Димчева. Тя не скри, че заедно с Нели са усетили кога е дошъл моментът да затворят страницата от живота си, наречена „Търси се…“.

Предаването се ражда през 2004 г. в ефира на телевизия „Ден“, а четири години по-късно дебютира в националния ефир на бТВ.

 

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини