23.8 C
София
четвъртък, 25 юли 2024 г.

След пиарите и журналистите зоват за оставката на Кирил Петков

Карирета на шефовете на „Промяната“ върви към естествения си край

От избирателните урни излезе и оставката на съпредседателя на „Продължаваме промяната“, ако тя се случи, тогава може и да тръгне процесът. Това заяви в БТВ журналистът Илхан Андай.

„Въпросът не е в оставките на Корнелия Нинова и Христо Иванов, а какво следва оттук нататък. Христо Иванов загуби и лични битки, например срещу Пеевски във Велико Търново при предишния вот. А Нинова водеше такива вътре в партията, обобщи журналистът Илхан Андай.

„От избирателните урни излезе и оставката на съпредседателя на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков. Предполагам, че тя няма да се случи. Но ако стане, тогава може и да тръгне процесът“, смята Андай.

Припомняме, че Христо Иванов обяви, че си тръгва от политиката, напускайки поста на председател на „Да, България“. Иванов се отказва и от възможността да бъде депутат в 50-ия парламент. Ден след това Корнелия Нинова също обяви, че си тръгва от поста председател на Висшия съвет на БСП. Бившият пиар на „Промяната“ обяви, че вината за провала на партията е в „черната кампания“, която водеха срещу основните си опоненти и заяви, че „поема вината“ и би „подала оставка“. Редица политически анализатори обявиха, че съпредседателите на „Промяната“, трябва да се оттеглят от водещите позиции в партията, но изгледи за това няма.

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини