30.8 C
София
неделя, 14 юли 2024 г.
Категории:

Обвиниха участник в „Игри на волята“ в кражба на хранителни продукти

Собственик на магазин твърди, че участник в „Игри на волята“ няколко пъти задига хранителни продукти от магазина им. Случаят е от София. На кадри, изпратени в Нова тв се вижда как мъж на няколко пъти слага хранителни продукти в панталоните си, след което не ги плаща.

„Кражбата стана в рамките на един час. Липсва кашкавал, два пакета сирене, руска салата, спагети. Мъжът идва няколко пъти. Дойде, взе си бира, която плати, и открадна спагети. След това дойде отново. Плати бира и взе другите продукти”. Това разказа в ефира на Нова тв собственикът на магазина Валентина Филипова.

„Установихме, че ни липсват продукти, които не сме продали. След като разпитах служителите си установихме, че нито един от тях не е продал тази стока. Тогава прегледахме записите от камерите и установихме кражбата”, допълни тя.

По думите ѝ мъжът е участник във втори сезон на „Игри на волята”. „Фенове сме на шоуто. Мъжът стана известен там с 35-те филийки с майонеза, които изяде. Разпознахме го. Той дори се представил на дъщеря ми и я помолил да му зареди телефона”, подчерта тя.

Филипова посочи, че мъжът не е дошъл втори път. „Опитах да се свържа с него, но безуспешно. Не съм се обаждала в полицията”, заяви тя.

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини