13.5 C
София
сряда, 28 февруари 2024 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

София приема битката на Кобрата за световната титла

Кубрат Пулев ще се боксира пред родна публика за световна титла.

Това твърдят авторитетни боксови специалисти, които са категорични, че зала „Арена София“ вече е запазена за двубоя с Махмуд Чар.

Първоначалните очаквания бяха битката да се състои в Саудитска Арабия, но от щаба на Пулев са успели да променят това. Датата на двубоя остава непроменена – 30 март, информира авторитетният портал „Спортната джунгла“.

Залата вече е запазена, като организаторите са имали късмет, защото първоначално на тази дата трябваше да има концерт, който обаче е пропаднал.

Второ потвърждение за мача Пулев – Чар в София дойде и от американския журналист Дан Рафаел. Преди няколко часа той написа в своя бюлетин, че срещата ще се проведе в София на 30 март.

„Регулярният шампион на WBA Махмуд Чар и бившият двукратен претендент за световната титла Кубрат Пулев са подписали договор. Те имат дата и място за техния бой – написа Дан Рафаел. – Срещата ще се проведе на 30 март в „Арена София“, в София, България. Това е родината на Пулев, съобщиха за „Файт Фрийкс Юнайт“ източници с информация по сделката.

Очаква се в близките дни да има повече яснота за организацията на двубоя – цени на билети, подгряващи битки и т.н.

Последни новини

- Реклама -