5.7 C
София
неделя, 21 април 2024 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Стефан Вълдобрев: Двама криминално проявени мъже ме спасиха след катастрофа


Стефан Вълдобрев е топ ченгето Максим Ръсин в новия сериал на Би Ти Ви „Алфа“. В най-близкото обкръжение на героя му са персонажите на Петър Антонов, Мария Силвестър и на четирима дебютанти в телевизионния екшън – Валентина Каролева, Георги Богданов, Виолина Доцева и Спартак Панталеев. Звездата в музиката, театъра и киното е очарован от младите си колеги. През последните години той подкрепя техни връстници – студенти, певици, певци, артисти. „Имам потребност, но тези неща не се правят, за да се афишират“, категоричен е Вълдобрев.

– Преди да влезете в ролята на топ следователя Максим Ръсин в „Алфа“, четохте ли кримки, гледахте ли сериали от жанра, господин Вълдобрев?
– Не. Направих го, едва след като приключихме със снимките. И видях, че сме в тренда. Максим Ръсин е професионалист със страхотен нюх, на когото не му се изплъзва нищо. Но в един момент изгубва контрол и се срива. Минава през тежки изпитания и го виждаме, вече когато му се дава втори шанс. Анти герой – не мачото, който ще разбие лошите, а човекът с обикновени слабости, който трябва да се справи със сериен убиец. Екипът на „Алфа“ е прекрасен. Историята е оригинална, веднага личи, че е автентична, в нея няма нищо привнесено от вече познати сюжети. Моето голямо откритие бяха и четиримата млади актьори, за които скоро ще се заговори.

Прочетете цялото интервю на сайта за изкуство bgart.bg.

Последни новини

- Реклама -