23.8 C
София
четвъртък, 25 юли 2024 г.

Стоичков и Евтим Милошев на абитуриентския бал на сина на Рачков

Истински звезден абитуриентски бал подари на сина си Димитър Рачков. Завършването на средното образование на наследника му, който носи неговото име, бе уважено от Христо Стоичков, Маги Халваджиян, Гала, Геро, Мария Илиева, Любо Киров, Софи Маринова, Рафи. Партито не пропусна и министърът на туризма Евтим Милошев, който живее с майката на абитуриента – Христина Апостолова.

Димитър Рачков-младши завърши Френския лицей

По време на тържеството Димитър Рачков, който е цар на импровизациите на сцената, чистосърдечно призна, че този път много се притеснява да изнесе реч, и извика за подкрепа до него да застане Христо Стоичков. Естествено, приятел в нужда се познава и носителят на „Златна топка“, веднага се отзова на поканата. Двамата пожелаха попътен вятър на младежа, който завърши Френския лицей и сега му предстои да продължи висшето си образование.

Дали Димитър Рачков-младши ще се отдаде на изкуството, все още не е ясно. Той има опит в актьорската професия – изявявал се е в театралната постановка „Скакалци“ и има общи сцени с баща си в сериала „Откраднат живот“.

„Мога да кажа, не че е мой син, но играе истински и органично – призна преди две години в интервю за „Филтър“ Димитър Рачков. – Съжалявам, някои хора сигурно ще недоволстват, че си хваля собственото гардже, но няма как да кажа на черното бяло. Гледал съм го под лупа. Даже като имахме общи сцени в „Откраднат живот“, той играеше по-добре от мен. Ако реши да бъде актьор, никога няма да го спра, но му обясних, че нашата професия е много трудна и да си направи сметката.“
Засега е ясно едно – наследникът на Рачков е избрал да продължи образованието си във френската столица.

На партито си абитуриентът получи специални музикални поздрави. Мария Илиева, Любо Киров, Рафи и Софи Маринова му изпяха песни, а заедно със свои приятели Димитър Рачков-младши брои до 12, за да ознаменува своето завършване. Младежът благодари на всички, които го уважиха, а гостите бурно го аплодираха.

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини