13.8 C
София
петък, 19 април 2024 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

Супертурнирът Pragmatic Play Drops & Wins се поднови със страхотни ежедневни награди и атрактивен общ награден фонд

Популярният турнир на efbet.com – Pragmatic Play Drops & Wins, беше подновен подобаващо. Новата слот надпревара започна на 6 март и ще продължи чак до 5 март 2025 година като част от глобалната промоция за мрежата с игрите на доставчика.

Pragmatic Play Drops & Wins

Турнирът Drops and Wins, организиран от Pragmatic Play, е вълнуващо предизвикателство, което събира ентусиасти на слот игри. Този турнир предлага на играчите възможността да се състезават един срещу друг в разнообразни слот предложения, разработени от провайдъра.

Играчите могат да проследяват напредъка си в класацията, която непрекъснато се актуализира в реално време и отразява последните промени. С всяко завъртане участниците имат възможност да се изкачат в класацията на турнира на efbet.com.

Всеки ден се провеждат „Eжедневни турнири“ и „Ежедневно падане на награди“ в онлайн казиното на efbet, а всички награди са повече от впечатляващи.

Наградите за Pragmatic Play Drops & Wins на efbet.com

От efbet очакват всеки ден да раздават награди на обща стойност 140 000 лева – в Ежедневните турнири са предвидени за раздаване 80 000 лв., а в Ежедневно падащите награди на случаен принцип – 60 000 лв.!

За да се присъединят към турнира, играчите следва да отворят някоя от квалифициращите игри за Pragmatic Play Drops & Wins в efbet.com. На разположение са 30 различни игри. Част от имената са Wolf Gold, Mustang Gold, Sweet Bonanza, John Hunter and the Tomb of the Scarab Queen, Great Rhino Megaways и много други.

Пълните правила и условия на турнира са подробно описани в секцията „Бонуси и промоции“ на efbet.com. Играчите следва да се запознаят с правилата и условията, за да могат да вземат информирано решение дали да се включат в турнира. efbet напомня, че хазартът крие риск за пристрастяване и обръща внимание на хазартната зависимост в секцията „Разумно залагане“.

Последни новини

- Реклама -