25.8 C
София
четвъртък, 13 юни 2024 г.

Тони Димитрова: Шепа народ сме, но произвеждаме много злоба

Тони Димитрова е в очакване на третия си голям концерт в Зала 1 на НДК на 8 юни, и то в рамките само на една година. Първият бе на 10 юни 2023, а вторият – на 10 януари 2024, когато всички 4000 души й пяха „Честит рожден ден“. Сега емоцията няма да е по-малка, тъй като певицата е подготвила куп изненади за своите почитатели, както и една чисто нова песен. А дали самият Христо Стоичков ще излезе с нея на сцената, ще разберете от интервюто ни.

– На 8 юни ви предстои трети голям концерт в рамките на една година в Зала 1 на НДК, който е озаглавен „Ах, тази Тони“. Има ли вълнение преди срещата ви с публиката?
– Вълнувам се, разбира се. Да правиш концерт в Зала 1 на НДК си е голяма отговорност. Затова постоянно гледам да променям нещо, за да не е едно и също. Сега ще изпея и нова песен – „Цяла вечност сняг“. Музиката е на големия хитмейкър Светослав Лобошки, а текстът на великолепната Ники Комедвенска. Нямам търпение да я изпълня. Мисля, че ще се хареса. Пускала съм я вече на мои близки приятели и всички са във възторг от нея.

Прочетете още на сайта за изкуство bgart.bg

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини