- Реклама -

- Реклама -

8.8 C
София
събота, 2 декември 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Тошко Йорданов скъса споразумението с енергетиците

Председателят на парламентарната група на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов скъса от трибуната на парламента приетото вчера решение относно сключеното споразумение за енергетиката.

В декларация от името на парламентарната група, Йорданов посочи, че вчера след едно извънредно заседание, това Народно събрание, е приело едно решение, което е „безсмислено“.

Когато спорят две страни, в случая управляващи, а от другата страна протестиращи, за да има решение – трябва да има съгласие от едната и от другата страна. Това, което наблюдаваме е, че при това решение има съгласие от страна на управляващите, а другата страна в момента е на магистралите, „Хаинбоаз“ е затворен, и магистрала „Тракия“ е затворена, заяви Йорданов, цитиран от telegraph.bg.

Според него парламентът е загубил два дни, за да може да бъде прието нещо, което е само едната гледна точка. Другата страна- тя не се съгласи с това, което правите и хората са на магистралите, каза Йорданов.

В процедура по начина на водене Васил Стефанов от „Продължаваме Промяната – Демократична България“ заяви, че току-що Тошко е скъсал пет от шестте искания на протестиращите, които са дошли на преговорите. Йорданов посъветва колегата си да отиде при протестиращите, да си вдигне костюмчето и да им го обясни в очите.

 

- Реклама -

Последни новини

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -