- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_img

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
събота, 26 ноември 2022 г.
5.8 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

Twitter спира със съкращенията и започва набиране на персонал

Избрано

Twitter Inc. няма да преследва повече съкращения на работни места и преминава към набиране на персонал, е заявил главният изпълнителен директор на компанията Илон Мъск, съобщава американският уебсайт за технологични новини The Verge.

Изказвайки се на среща с всички служители, Мъск е насърчил персонала да прави референции, като е уточнил, че платформата за социални медии се стреми да попълни работни места в инженерните и отделите по продажба, съобщава уебсайта, позовавайки се на източници, запознати с въпроса.

Новината идва само часове след информация на „Уолстрийт джърнъл“, публикувана снощи, в която се посочва, че милиардерът възнамерява да намали допълнително работната сила в отдела за продажби на Twitter.

По-рано този месец новият изпълнителен директор на компанията разкри планове за намаляване на персонала в голямата социална медия, твърдейки, че платформата губи по 4 милиона долара на ден и че подобна стъпка на съкращения е „необходима, за да продължи компанията напред“.

Американските медии съобщиха през последната седмица, че през ноември стотици служители се махат от Twitter след ултиматум на Илон Мъск, че персоналът на компанията трябва да се ангажира с „дълги часове на работа с висока интензивност“, за да подкрепи визията му за Twitter 2.0, или в противен случай да напусне.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини