- Реклама -

- Реклама -

3.6 C
София
вторник, 5 декември 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Учредиха партия МЕЧ

Независимият депутат и кандидат кмет на София Радостин Василев основа партията си МЕЧ – „Морал-Единство-Чест“. 600 души присъстваха на събитието в зала 3 на НДК.

Малко преди конгресът по учредяването на партията да бъде закрит за журналисти, Василев обясни, че МЕЧ ще бъде първата истинска пробългарска организация в най-новата история на България. Политическото движение няма да бъде васално на никакви посолства и на първо място ще бъдат поставени само интересите на българския народ.

Радостин Василев добави още, че проектът ще бъде центристки, с много силно застъпена социална политика, но ще има и сериозна подкрепа за бизнеса. България в момента е толкова счупена, че се налага да бъде преустроена из основи. Със сигурност, за да изградим нещо истинско, трябва да има справедливост и възмездие. Затова, ще обявим безкомпромисна и пълномащабна война срещу политическата мафия и грабителите на държавата, подчерта той.

МЕЧ ще бъде изградена от нови и неопетнени лица, които не са участвали в политическия процес досега – честни, смели и почтени хора от народа. Партията ще бъде модернизиран проорбански проект, а името на партията отговаря напълно на характера на политиката, която ще водим срещу мафията, каза още Радостин Василев.

- Реклама -

Последни новини

- Реклама -