- Реклама -

- Реклама -

12.8 C
София
събота, 2 декември 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

Уил Смит и Джейда се оказаха разделени от 2016 г.

В ново интервю Джейда Пинкет Смит разкрива, че със съпруга ѝ Уил Смит са разделени от 2016 г.

Въпреки че актьорите са живели напълно отделно в продължение на седем години, те не са били готови да потвърдят публично новината преди това, призна тя пред NBC.

По времето, когато са се разделили, тя каза, че са били „изтощени от опити“.

Двойката все още живее отделно, но не планира да се развежда.

52-годишната Пинкет Смит заяви пред NBC, че си е обещала, че тя и 55-годишният Смит никога няма да се разведат, и каза, че не е успяла да наруши това обещание.

„Мисля, че и двамата сякаш все още бяхме заседнали във фантазията си за това какъв според нас трябва да бъде другият човек“, каза тя.

Двойката влезе в заглавията на вестниците миналата година, когато Смит нахлу на сцената на Оскарите и удари водещия Крис Рок, крещейки „дръж името на жена ми далеч от устата си“.

Инцидентът се случи, след като Рок се пошегува, че Пинкет Смит е плешива. Актрисата страда от алопеция – заболяване, което причинява косопад.

В отделно интервю Пинкет Смит заяви пред People, че първоначално е помислила, че това е част от планирана шега.

„Едва когато Уил започна да се връща към стола си, дори разбрах, че това не е сценка“.

Тя каза: „Ще бъда до него, но и ще му позволя да разбере това сам“.

За брака на двойката се спекулираше през 2020 г., когато двойката влезе в предаването на Пинкет Смит във Facebook Red Table Talk и обсъди „заплитането“ на Пинкет Смит с изпълнителя Огъст Алсина.

Актьорите се запознават през 1994 г., когато Пинкет Смит се явява на прослушване за шоуто на Смит „Свежият принц от Бел Еър“, а по-късно се женят през 1997 г.

Двамата имат две общи деца – Джейдън Смит и Уилоу Смит – заедно с Трей Смит, син на Смит от първата му съпруга Шири Зампино.

- Реклама -

Последни новини

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -