20.8 C
София
събота, 13 април 2024 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Брутален случай на насилие потресе България (ВИДЕО 18+)

 


Видеоклип, показващ побой над жена от половинката ѝ, предизвика вълна от възмущение. Клипът е заснет в Бобов дол от детето на жертвата и насилника.

Момичето снимало бруталната сцена с цел да помогне на майка си, каза за NOVA бабата на детето. То ѝ изпратило кадрите веднага след заснемането им и тя ги публикувала.

Майката на битата жена каза още, че тормозът над дъщеря ѝ бил системен. На видеото се вижда как мъжът я удря и блъска главата ѝ в стена и врата.

„В неделя Габи ми изпрати клипа на телефона, за да видя какво се случва. Беше като някакъв зов за помощ”, разказа бабата на момичето, което засне клипа.

– Много бързо се реагира. Всички институции се задействаха след пускането на клипа в понеделник. Полиция, Агенция за закрила на детето, Детска педагогическа стая, всички реагираха светкавично.“

Предстои издаването и на ограничителна заповед. Слава на бога в момента и двете са сравнително добре, но са много травмирани.

На никой не му се говори. Реакцията на цялата общественост в Бобов дол и всички институции е голяма и се надяваме това повече да не се случва”, разказа Спаска Цветкова. Тя не знае дали мъжът вече е задържан.

„След като детето ми изпрати клипа, аз отидох веднага. Тогава той напусна жилището и повече не знаем къде е. Надяваме се полицията да си свърши работата. Те вече не са заедно и аз като майка ще се погрижа повече да не допусна да бъдат отново заедно”, категорична е Цветкова.

Дъщеря й и Найден са семейни от 14 години, като през всичките години между тях е имало напрежение.

39-годишният мъж е бил задържан в София. Това съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР – Кюстендил.

Побоят е нанесен на 10 март.

 

ВИЖТЕ ВИДЕО – ТУК!

Последни новини

- Реклама -