spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
сряда, 5 октомври 2022 г.
8.5 C
София
Категории:

V1 Dental Clinic – красивият център за дентална медицина

Избрано

Д-р Нели Иванова е основната движеща сила на клиниката

Рапърът Ванко 1, който отскоро се изявява като бизнесмен в сферата на денталната медицина, може да се похвали с изключителни красавици в своята клиника – V1 Dental Clinic. Усетът му към интелигентни и същевременно красиви дами се потвърждава реално, предвид хубавиците, които работят за него. Като се започне от визията на творческата му половинка – д-р Нели Иванова, та до денталните асистентки, които спокойно могат да се явят на конкурс за красота.

Сияна е дентален асистент

Наред с настоящите хубавици, Ванко 1 обявява още две работни позиции. Блондинки, брюнетки, не е от значение, но за позициите „рецепционист“ и „дентален асистент“ Ванко 1 споделя, че търси съчетание: умна и красива, харизматична, комуникативна и интелигентна. Настоящите са именно такива, а сред тях е и дъщеря му Ивана, която краси рецепцията.

Ивана – дъщерята на Ванко 1, работи на рецепция

Обемът на работа обаче налага назначаване на поне още две дами с подобни качества. В Инстаграм профила на клиниката активно тече обява, от която става ясно, че кандидатките могат да изпратят своето CV на info@v1clinic.com.

Кандидатури валят и в коментари под постовете, където основно се четат суперлативи и благодарности относно работата на д-р Нели Иванова. А всички ние тръпнем в очакване да видим следващите хубавици, които екс рап изпълнителят ще селектира.

 

 

Последни новини