- Реклама -

- Реклама -

събота, 1 април 2023 г.
8.6 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

V1 Dental Clinic лекува всички деца до 18 г. БЕЗПЛАТНО

Верни на своята политика да бъдат максимално изгодни за клиентите си, екипът на V1 Dental Clinic, освен че предоставя най-ниските цени срещу най-високо качество, но от началото на 2023 г. обяви и че децата ще бъдат лекувани абсолютно безплатно.

„Напълно осъзнаваме в какви трудни времена се намира средностатистическият българин и тъй като ние приемаме работата си като лична мисия, стремежът ни е насочен към това да се грижим за денталното здраве, без да целим печалба на всяка цена и от всеки!“, споделя лично Ванко 1, собственик на клиниката.

От клиниката обясняват в конкретика какви са параметрите на пакет Family, a именно: ако цялото семейство е регистрирано като пациенти на V1 Dental Clinic, родителите получават 20% отстъпка от процедурите, които се предлагат, а децата биват лекувани напълно безплатно (ортодонтските услуги са извън пакета).

Благодарение на изключително иновативната техника, с която разполагат в клиниката, до голяма степен лечението е безконтактно и дечицата не изпитват никаква болка или дискомфорт. Доверието, което имат към д-р Нели Иванова и нейния подход, превръща посещенията им в удоволствие, лишено от какъвто и да било страх и стрес. Това е видимо и от материалите, които споделят от екипа на денталния център в социалните им мрежи – Instagram.

Можете да ги откриете:

0889 944 966

info@v1clinic.com

ул. „Драгота“ 11, Пловдив 4000

www.v1clinic.com

 

- Реклама -

Последни новини