- Реклама -

- Реклама -

18.6 C
София
четвъртък, 28 септември 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

V1 Dental Clinic РАБОТИ ПО ЗДРАВНА КАСА

V1 Dental Clinic работи по Здравна каса и така стоматологичните услуги на клиниката са достъпни за абсолютно всички. Защото ние вярваме, че всеки трябва да може да се грижи за здравето си, избирайки качество и професионализъм!

V1 Dental Clinic с рентген от последно поколение

V1 Dental Clinic вече работи ДЕНОНОЩНО и спешните случаи, които поема, получават възможно най-точната диагностика именно чрез иновативния рентген, който денталният център притежава. Собственикът на клиниката Ванко 1 инвестира в изключително високотехнологични стоматологични машини, два лазера и иновативния рентген, които затварят кръга от процеси, необходими за правилното лечение. Именно диагностиката е в основата на денталното здраве, така че Ванко 1 е безкомпромисен по отношение на качеството, избирайки за своята клиника дигитален 3D рентгенов ортопантомограф – SMART PLUS.

V1 Dental Clinic набира дентални асистенти

Условията са отлични както във финансово отношение, така и работната среда. Един от най-големите плюсове е и опцията за смени – 4-часови или 8-часови. По този начин длъжността е съвместима и с друго работно място или текущо обучение.

Желаещите, които имат интерес в сферата на стоматологията, могат да отправят своята кандидатура на следния имейл адрес: info@v1clinic.com или да заповядат на лично интервю в гр. Пловдив, ул. „Драгота“ 11.

Пловдив, околността и цялата страна вече имат ДЕНОНОЩНА стоматологична грижа! Врати отвори „Спешен център – V1 Dental Clinic”. Телефон за контакти: 0896969796

 

 

Можете да ги откриете:

0889 944 966

0896 969 796

info@v1clinic.com

ул. „Драгота“ 11, Пловдив 4000

www.v1clinic.com

- Реклама -

Последни новини

Предишна статия
Следваща статия