- Реклама -

- Реклама -

22.8 C
София
сряда, 7 юни 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

V1 DENTAL CLINIC с ексклузивно международно партньорство

След като вече почти година V1 Dental Clinic имат изключителен фокус върху иновациите в денталната медицина, не закъсняха и тези в естетичната. Поредното признание за професионализма им този път идва от Полша и се изразява в ексклузивно партньорство с козметичния лидер DIVES MED. Двете компании сключват сътрудничество, с което V1 Dental Clinic се превръща в генерален вносител на бранда. Пациентките на клиниката вече имат достъп до богатата продуктова гама, както и се възползват от естетичните процедури, като всички са категорични в качеството, а по отношение на филърите за устни – единодушни, че няма по-естествена и красива визия от постигнатата с DIVES MED.

DIVES MED е ново измерение на медицински и козметични продукти, създадени да се борят за здрава и красива кожа. Иновативни състави, синергични комбинации, висока кондензация на формули и модерни производствени технологии са светът на DIVES MED.

Постепенно ще ви запознаваме с цялата им продуктова гама, а сега нека ви представим серията ФИЛЪРИ DIVES MED:

 

ФИНИ ЛИНИИ

Филър, характеризиращ се с най-леката плътност и размер на молекулите на хиалуроновата киселина, което го прави изключително мек и пластичен. Посветен на най-чувствителните зони на кожата, фино подобряване на обема на червените устни и премахване на деликатните бръчки около очите, устните и челото.

 

ОБЕМ

Плътно запълващ препарат за корекция на дълбоки и много дълбоки бръчки, както и за обем на лицето. Предназначен за увеличаване обема на меките тъкани и контуриране на формите на лицето. Позволява ви да възстановите правилните пропорции и да подобрите геометрията на лицето. Въпреки високата концентрация на хиалуронова киселина и големия обемен капацитет той запазва своята пластичност и реологични свойства, което го прави отличен и удобен продукт за имплантиране.

УСТНИ

Уникален филър, предназначен за моделиране и контуриране на устни. Намалената концентрация на хиалуронова киселина позволява естествена корекция и нежно увеличаване на обема на лабиалното червено, без да се променя неговата геометрия. Благодарение на патентованата технология Safe Core има изключително пластична и гладка текстура, която позволява перфектно разпределение в кожата и получаване на естествен ефект.

УНИВЕРСАЛЕН

Гъвкав запълващ препарат, предназначен за средно дълбоки бръчки и подобряване на обема на кожата, загубен с възрастта. Посветен на корекция на назолабиални бразди, марионетни линии и моделиране на червени устни. Той също съдържа патентованата технология Safe Core, която позволява перфектно разпределение в кожата. Неговите уникални реологични свойства допринасят за отлична тъканна биосъвместимост и естествен ефект.

V1 Dental Clinic e ексклузивен представител за цяла България!

Можете да ги намерите:

0889 944 966

0896 969 796

info@v1clinic.com

ул. „Драгота“ 11, Пловдив 4000

www.v1clinic.com

- Реклама -

Последни новини