- Реклама -

- Реклама -

събота, 1 април 2023 г.
8.6 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

V1 Dental Clinic с рентген от последно поколение

V1 Dental Clinic отново надминаха всички конкуренти, като с новата си технологична придобивка – последно поколение рентген, вдигнаха изключително много качеството на услугите си и цялостния си рейтинг. Собственикът на клиниката Ванко 1 инвестира във високотехнологични стоматологични машини, два лазера и иновативния рентген, които затварят кръга от процеси, необходими за правилното лечение. Именно диагностиката е в основата на денталното здраве, така че Ванко 1 е безкомпромисен по отношение на качеството, избирайки за своята клиника дигитален 3D рентгенов ортопантомограф – SMART PLUS.

Иновативната FOV на PaX-i3D Smart Plus осигурява обем с форма на дъга, който показва по-широк поглед на зъбната дъга в сравнение с други устройства от същата FOV.

Smart Plus е способен да направи 41-слойно панорамно изображение, наречено Insight Pan, което осигурява уникален, задълбочен поглед. Тази опция минимизира грешката вследствие на наслагване на образи при стандартните ОПГ снимки.

MAGIC PAN създава по-превъзходно панорамно изображение. То се постига чрез отстраняване на изкривени и размазани изображения, причинени от неправилно позициониране на пациента.

Само едно сканиране, а две снимки, сред която едната е триизмерно изображение. И ако на малкото места в България, където се предлага подобен род диагностика, снимките варират на цени между 120 лв. и 140 лв., то във V1 Dental Clinic остават верни на своята политика да бъдат изгодни за средностатистическия пациент. При тях цената е по-ниска – 100 лв.

Рентгенът е позициониран в специален кабинет и от тази услуга на V1 Dental Clinic вече се възползваха десетки пловдивчани, като не е задължително те да бъдат регистрирани като пациенти на клиниката.

Можете да ги откриете:

0889 944 966

info@v1clinic.com

ул. „Драгота“ 11, Пловдив 4000

www.v1clinic.com

- Реклама -

Последни новини