- Реклама -

- Реклама -

18.8 C
София
сряда, 7 юни 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

V1 Dental Clinic с рентген от последно поколение

V1 Dental Clinic вече работи ДЕНОНОЩНО и спешните случаи, които поема, получават възможно най-точната диагностика именно чрез иновативния рентген, който денталният център притежава. Собственикът на клиниката Ванко 1 инвестира в изключително високотехнологични стоматологични машини, два лазера и иновативния рентген, които затварят кръга от процеси, необходими за правилното лечение. Именно диагностиката е в основата на денталното здраве, така че Ванко 1 е безкомпромисен по отношение на качеството, избирайки за своята клиника дигитален 3D рентгенов ортопантомограф – SMART PLUS.

Иновативната FOV на PaX-i3D Smart Plus осигурява обем с форма на дъга, който показва по-широк поглед на зъбната дъга в сравнение с други устройства от същата FOV.

Smart Plus е способен да направи 41-слойно панорамно изображение, наречено Insight Pan, което осигурява уникален, задълбочен поглед. Тази опция минимизира грешката вследствие на наслагване на образи при стандартните ОПГ снимки.

MAGIC PAN създава превъзходно панорамно изображение. То се постига чрез отстраняване на изкривени и размазани изображения, причинени от неправилно позициониране на пациента.

Само едно сканиране, а две снимки, сред които едната е триизмерно изображение.

Рентгенът е позициониран в специален кабинет, от тази услуга на V1 Dental Clinic вече се възползваха десетки пловдивчани, като не е задължително те да бъдат регистрирани като пациенти на клиниката.

 

 

Можете да ги откриете:

0889 944 966

0896 969 796

info@v1clinic.com

ул. „Драгота“ 11, Пловдив 4000

www.v1clinic.com

- Реклама -

Последни новини