35.8 C
София
сряда, 17 юли 2024 г.

Валерия Велева мълчи тягостно за ДПС!

Иво ДИМИТРОВ

Валерия Велева, която навремето д-р Ахмед Доган ту обгрижваше, ту й се ядосваше, наричайки я Мадам В., тягостно мълчи за процесите в ДПС. 69-годишната журналистка е зациклила и се чуди какъв завой да вземе – наляво, или надясно. Към Русия, или в обратна посока. Не може да се реши сърми ли да направи и да ги занесе на почетния в Сараите, или баница да извърти и да се транспортира скоростно към Делян Пеевски. Сложен казус за решаване…

Валерия, която в студ и в пек, в добро и в зло е щатен коментатор за всичко, което се случва в етническата партия, сега се е покрила и я няма никаква. Шмугнала се е по пантофи в някое кьоше и чака да премине бурята, за да се ориентира за следващата си крачка.

Какво става с иначе младоликата анализаторка, питат се обезпокоени зрители и читатели на елейните й материали? Но това не променя нищо. Около Валерия продължава да цари тягостна тишина. А животът показва, че когато е тихо, човек прави най-много глупости и през главата му минават всякакви мисли – и добри, и лоши. Именно заради това – Валерия, кажи си! Ще ти олекне и на теб, и на нас!

 

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини