19.8 C
София
петък, 14 юни 2024 г.

Вече е ясно! Телефонът на Алексей Петров е бил разкодиран

Едно вече е сигурно – телефонът на Алексей Петров е бил разкодиран.Това обявиха от Биволъ на своята фейсбук страница. Констатацията е препратка към изтеклите в медиите записи на „Продължаваме промяната”, в които се говори за наличието на „кеш” и в които се чува глас, силно наподобяващ този на убития Алексей Петров.

С тази публикация от едно изречение от Биволъ всъщност намекват, че именно Алексей Петров е правил записите на лидерите от ПП. Веднага след публичния разстрел на Петров ДАНС започнаха с опитите да разкодират телефона му. След неуспеха, който претърпяха, даже се обърнаха за помощ към ФБР.

„Ще ни кажат само това, което искат, а то ще е незначително и всичко ще се потули както винаги”, скептични са обаче читателите в коментарите под поста.

„Те и тефтерчето на Златанов откриха, ама после „услужливо“ някой го „открадна“ или по вероятно – унищожи!”, припомня пък Златка Пенева.

„Как па така баш преди изборите го разкодираха!”, чуди се Петър Душанов. „С народ като нашия, каквото и да стане, все ще е наред, нищо не става от нас, слаб материал”, обобщава Мирослав Златев.

 

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини