16.4 C
София
вторник, 27 февруари 2024 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Венци Венц: Раздялата ни с Павел назряваше бавно


Преди 10 години на музикалната сцена изгряха Павел Николов и Венцислав Чанов като дуета Pavell & Venci Venc‘. Много бързо двамата се наредиха сред най-креативните и продуктивни хип-хоп артисти. Дуото спечели множество музикални награди, а песните им събираха милиони гледания в дигиталните аудио и видео стрийминг платформи. След като в началото на 2023 г. отбелязаха 10 години на сцена, сега официално двамата се разделят и поемат по различни музикални пътища. Венци Венц вече изнесе първия си самостоятелен концерт, който бе съчетан с благотворително събитие, а на 1 декември излезе и соловата му песен „Давам“.

Ивет САВОВА

– Венци, дарихте свои дрехи за нуждаещите се от дом „Софроний Врачански и Паисий Хилендарски“ при откриването на нов столичен клуб. Планирате ли скоро и друга подобна инициатива?
– Много се надявам отново да има такова събитие. За мен, като образ, който има някаква популярност, е абсолютно задължително да използвам славата, за да се случва и нещо съзидателно. Това беше прекрасна инициатива, която се случи в точното време, когато започвам самостоятелната си музикална кариера. След 10 години с Павел тръгвам по трудния, неутъпкан път и започвам отначало.

Прочетете цялото интервю на сайта за изкуство bgart.bg

Последни новини

- Реклама -