14.1 C
София
вторник, 21 май 2024 г.

Везенков може бързо да приключи със Сакраменто

Александър Везенков може да бъде част от трансферна размяна и времето му в Сакраменто Кингс бързо да приключи. Прогнозата съобщи анализаторът Шамс Чараниа от „The Athletic“, който смята, че високите амбиции на Кингс ще ги накарат да търсят още една голяма звезда в състава си.

Той споменава за Зак Лавийн от Чикаго Булс, както и за ОуДжи Ануноби и Паскал Сиакам от тима на Торонто Раптърс. Именно някой от тях е основната цел на Сакраменто Кингс.

Някое от тези имена е част от амбициите на Кингс, като скоро може да видим размяна, в която ще бъдат включени трима играчи на Сакраменто, сред които и Саша Везенков.

Към момента българинът е втори избор на позиция 4, но се очаква със завръщането на Трей Лайлс, той да бъде трети избор на позицията си.

Единият вариант, ако изобщо се стигне до размяна, е Везенков да се озове в легендарния тим на Чикаго Булс, който обаче е далеч от славните времена с Джордан в редиците си, или родният национал да се озове на север от границата, обличайки екипа на Торонто Раптърс.

До момента Везенков взе участие в 12 от 13-те мача на Сакраменто Кингс, в които записа сред по 13,7 минути. Статистиките му са сред по 5,8 точки, 1.9 борби и 0,3 асистенции.

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img