10.7 C
София
петък, 19 април 2024 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

Виктор Калев: Доротея Тончева ме вдъхнови за визията на Деса Поетеса


Виктор Калев ще играе за първи път моноспектакъла си „Грамофонът“ в Зала 1 на НДК на 28 април. Актьорът обиколи с тази своя автобиографична изповед много градове у нас и по света и навсякъде реакцията на публиката на финала бе една и съща – хора, аплодиращи го на крака. В Зала 1 на НДК моноспектакълът ще е по-различен, тъй като в него ще участват като гост-звезди четири обичани дами на българската попмузика – Богдана Карадочева, Силвия Кацарова, Тони Димитрова и Нели Петкова.

– Господин Калев, за първи път ще играете моноспектакъла си „Грамофонът“ на 28 април в Зала 1 на НДК. Има ли вълнение, притеснение….
– Като при всяко нещо, което правя за първи път, разбира се, че се вълнувам. Досега съм излизал на тази сцена няколко пъти с „Шоуто на Слави“, на събития и юбилейни концерти на мои колеги и изпълнители, участвал съм и в спектакли, организирани от съпродуцента ми Кирил Кирилов. Сега обаче емоцията е различна, тъй като аз ще съм основно действащо лице. Радвам се, че с мен ще са и моите близки приятелки, с които съм работил през годините и които много обичам – Богдана Карадочева, Силвия Кацарова, Тони Димитрова и Нели Петкова. Някои от тях ме съпътстват още от детството, вдъхновявали са ме и съм им се възхищавал. С други пък станахме приятели покрай работата, осъществявайки общи проекти.

Прочетете още на сайта за изкуство bgart.bg

Антон СТЕФАНОВ

Последни новини

- Реклама -