- Реклама -

- Реклама -

13.8 C
София
събота, 2 декември 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Вили Лилков с обещание към синя София

Кандидатът за кмет на „Синя София“ Вили Лилков, лидерите на местна коалиция КОД (Д3, БДФ) Петър Москов, Стефан Иванов и Жаклин Толева, както и кандидатите за общински съветници и кандидатите на районни кметове на коалицията изказваме благодарност на всички, които ни подкрепиха.

Ние няма да ви разочароваме и ще вложим цялата си енергия и компетентност, за да отговорим на вашите очаквания. До днес задачата ни беше да представим пред вас идеите и решенията за управлението на София. От утре започваме в Общинския съвет да работим за тяхната реализация.

Днес „Синя София“ показа, че Синята идея е жива. Резултатите от вота ни задължават да продължим това, което започнахме със софиянци и да превърнем „Синя София“ в „Синя България“.

На този етап Вили Лилков е на пето място с над 5% и трима общински съветници. Това е доста повече от представянето на КОД на парламентарните избори в София и достатъчно за преодоляване на бариерата за влизане в парламента.

По всичко личи, Синя София ще запази петото място пред ИТН. Очаква се балотажът да е между Васил Терзиев и кандидатката за кмет на БСП Ваня Григорова. Антон Хекимян, кандидатът на ГЕРБ, не успя да стопи разликата с Григорова и остава на трето място.

- Реклама -

Последни новини

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -