12.9 C
София
сряда, 29 май 2024 г.

Вижте в какво не може да повярва Бойко Борисов

Снимка: БГНЕС

Не може да има сглобка с хора, които не си дават реална представа за това, което са сътворили, както и за това, което може да се направи, а търсят по всякакъв начин да прехвърлят собствената си вина на някой друг. Това каза в кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. „За да има отново сглобка – много зависи кой как ще се представи, кой от тях има интегритет за да участват в подобни разговори“, подчерта той.

Николай Денков: Парите по ПВУ се бавят заради ГЕРБ и ДПС

„Не мога да повярвам, че ПП-ДБ са казали такова нещо“, коментира Борисов изявлението на Николай Денков, че парите по втория транш от Плана за възстановяване и устойчивост (ПВУ) се бавят заради забавянето на 4 ключови законопроекта в комисии с председатели от ГЕРБ.

„Преди 3 години ГЕРБ вкара България в Европейския банков съюз, в еврозоната, остави абсолютно готов, договорен с Еврокомисията ПВУ. Да кажеш, че ГЕРБ са виновни, е несериозно“, подчерта той. „Акад. Денков да отговори защо 3 години, след като бяха в кабинети, само България нямаше план“, настоя Борисов.

Колкото до исканата от „Възраждане” оставка на Росен Желязков като председател на НС, Борисов заяви, че това са емоционални изблици на несигурност и неспособност.

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img