20.1 C
София
петък, 12 април 2024 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Влади Зомбори печели „Като две капки вода“

Макар да остават шест лайфа до финала на „Като две капки вода“, който ще се проведе за първи път в зала „Арена София“ на 13 май, победителят вече е ясен.

С короната за най-добър имитатор със сигурност ще се окичи хамелеонът, способен да влезе във всеки образ без никакъв проблем, Владимир Зомбори!

Актьорът остави конкуренцията да му диша прахта и направи нещо безпрецeдентно в историята на предаването. Той води пред втория в генералното класиране – Наско от Б.Т.Р., с цели 100 точки. Такава огромна разлика до този момент никога не е имало. От седем лайфа Зомбори е печелил четири, а последното му превъплъщение като краля на попмузиката Майкъл Джекъсн остави без думи както журито, така и зрителите. За изпълнението си актьорът получи и абсолютния максимум от 90 точки. Продуцентът Маги Халваджиян пък написа в социалните мрежи: „Безкомпромисен! Най-добрият Майкъл за всички сезони на „Капките“.

Известно е, че на финала класиралите се от първо до четвърто място започват от абсолютната нула, защото всички спечелени точки отиват в небитието. Но пък тогава гласуват само зрителите и единствено техният вот е важен. Това гарантира победата на Зомбори, тъй като вече неведнъж е доказвал, че е любимецът на публиката. Дори и журито да не му е давало максимални оценки, то зрителите винаги са му присъждали 20 точки.

От последния лайф се разбра и още нещо. Докато е бил студент в НАТФИЗ, Зомбори е съжителствал в една квартира с друг участник в „Капките“ – Иво Аръков. Двамата са си делили наема и се налагало всеки да търпи привичките на другия. Иво издаде, че Влади доста го е тормозел с неговото постоянно пеене, но ето че това усърдие сега дава резултат.

Самият Аръков успя в седмия лайф да заеме второто място с образа на Дуа Липа. Актьорът призна, че малко се притеснява от вида си, тъй като в залата са родителите и любимата му Габриела – майка на неговия син. Габи обаче не пропусна шанса да се снима с мъжа си, облечен в женски дрехи.

Антон СТЕФАНОВ

Последни новини

- Реклама -