6.2 C
София
сряда, 28 февруари 2024 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Владимир Зомбори: Страхувам се да не се загубя в славата


Владимир Зомбори е сред набиращите бърза популярност актьори в театъра и киното. Роден е в Пловдив и учи сценография в Професионалната гимназия за сценични и екранни изкуства в града под тепетата. В крайна сметка се насочва към НАТФИЗ, а след това попада в трупата на Малък градски театър „Зад канала“. Най-известните му роли са във филмите „В сърцето на машината“, „Игра на доверие“, „Дъвка за балончета“, „Пътят на честта“ и „С река на сърцето“.

От началото на януари по БНТ се завъртя вторият сезон на сериала „Вина“, където Зомбори играе главната роля. Излъчването на първия епизод регистрира рекорден рейтинг. На 6 и 7 февруари предстои премиерата на спектакъла „Заклеваш ли се в децата“, в който Зомбори си партнира със своята половинка Весела Бабинова.

– Владимир, на 7 януари стартира новият сезон на „Вина“ по БНТ, който отчете и рекордна гледаемост. Освен популярността, която телевизионните продукции носят, какво ви дава на вас този сериал?
– На първо място опит, защото снимането на телевизионни продукции е свързано до голяма степен с време. За кратък период трябва да бъде осъществен проект с не особено големи средства. Научих се да се концентрирам бързо в дадената задача, а това е безценен опит.

Ивет САВОВА

Прочетете цялото интервю на сайта за изкуство bgart.bg.

Последни новини

- Реклама -