24.8 C
София
вторник, 25 юни 2024 г.

Втора жена е завела дело срещу Стив Тайлър, посегнал й сексуално през 1975-а

Втора жена е завела дело за сексуално посегателство срещу фронтмена на рокгрупата „Аеросмит“ Стивън Тайлър, съобщава Пи Ей мидия/ДПА. Джийн Белино твърди в иска, заведен в Ню Йорк, че е претърпяла „тежък и постоянен емоционален стрес“, след като певецът я е нападнал два пъти през 1975 г. на 17-годишна възраст.

Това е вторият иск, заведен срещу Тайлър, след като миналата година Джулия Мисли, с моминско име Холкомб, обвини 75-годишния певец, че е имал незаконна сексуална връзка с нея, когато е била тийнейджърка.

В документите, публикувани чрез адвокатската кантора „Джеф Андерсън и съдружници“ в четвъртък, се казва, че Белино е била тийнейджърка, работеща на модно ревю в Манхатън през лятото на 1975 г., когато неин приятел й уредил среща с рок групата „Аеросмит“.

В иска си Белино твърди, че през този ден Тайлър я насилва сексуално два пъти. Първият инцидент е бил в телефонна кабина, където според нея музикантът я „притиснал“ до стената, опипвал, целувал и симулирал секс без нейно съгласие, а по-късно отново в хотела, след като влезли заедно в бара. Като причина за иска се посочва „насилие на полова основа“.

В документите Белино заявява, че е претърпяла и продължава да търпи „голяма душевна и телесна болка“, както и „физически, лични и психологически наранявания“.

Източник БТА

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини