6.2 C
София
сряда, 28 февруари 2024 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Юлиан Вергов влиза в новия сезон на „Под прикритие“. Вижте кой още

Юлиан Вергов влиза в една от главните роли в новия шести созон на „Под прикритие“. Това издаде режисьорът Виктор Божинов на пресконференция за продължението на един от най-успешните сериали у нас. Добрата новина за феновете на криминалната поредица е, че и Михаил Билалов се завръща в сериала. Неговият герой Петър Туджаров-Джаро умря в последния сезон, но сега ще се завърне в историята.

Сериалът ще бъде сниман през август тази година и най-вероятно ще бъде излъчен догодина след близо 8-годишно прекъсване.

Друг главен герой, който ще участва и в новия сезон, е на Мариан Вълев – Росен Гацов – Куката.

Сериалът започва да се излъчва за първи път през април 2011г. и проследява историята на Мартин – млад полицай, който влиза под прикритие в бандата на най-опасния мафиотски бос в България.

Сериалът е продаден на телевизия „Фокс крайм“, а първият сезон е предоставен за излъчване на световния филмов дистрибутор „Ню Филмс Интернешънъл“, който го разпространява в Китай, Виетнам, цяла Латинска Америка, Германия, Франция, Великобритания, Полша, Турция. През 2011г. „Ню Филмс Интернешънъл“ обяви, че възнамерява да превърне „Под прикритие“ в първия 3D сериал в света,
макар по-късно да не се споменава за развитие на този проект.

Освен милионите зрители, които събра у нас, „Под прикритие“ е излъчен в много държави по света. Всички епизоди скоро ще бъдат достъпни и на платформата НВО.

Режисьор на продукцията е Димитър Митовски. „Особено се радвам, че успяхме да се съберем с по-голямата част от авторите, с които сме започнали заедно да правим това нещо. Радвам се, че продължаваме да го правим заедно.

Освен това след няколкото показни убийства очевидно мутренските години се завръщат в България, макар и в малко видоизменен вид. А щом те се завръщат, то очевидно и сериалът трябва да се завърне, смята режисьорът.

 

Последни новини

- Реклама -