12.4 C
София
сряда, 29 май 2024 г.

За домораслите „борци срещу фашизма“

Д-р Любомир КАНОВ

Вилнеенето на хора с еврейско потекло, присвоили си морално пълномощно чрез жертвите на холокоста да обвиняват, който им попадне, в антисемитизъм има обратния ефект.

Вместо да предизвиква респект и съчувствие към жертвите на нацистите, както и благодарност, че в България поне холокостът за десетки хиляди евреи е бил предотвратен от царското правителство и българския народ, тези доморасли “борци срещу фашизма“ второ и трето поколение продължават да громят невинни и честни имена на хора като инж. Иван Иванов.

Доста отвратителното участие на някои от техните болшевишки родители като Пепо Менахем Коен, съдия в Народния съд, осъдил на смърт невинни и достойни хора и сегашната свръхактивност на техните потомци в посока обвинения в антисемитизъм е жалка гавра с убитите и унищожените от комунизма истински жертви.

Защо не вземете да се покаете? Или това не присъства в Катехизма на комунистите? А жалкото подмазване на Б.Б. към тези агресивни нахалници е само доказателство за липса на лично достойнство.

Няма да получи ничия благосклонност за това, лакеите са само обект на присмех. БиБи няма да благодари на БеБе за това. Освен всичко друго, най-голямата световна група семити в света са арабските народи. Произхождат всички колективно от библейския Сем, първия син на Ной. А също етиопците, асирийците и юдеите.

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img