3.8 C
София
сряда, 28 февруари 2024 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Задържаха мъж склонявал момичета към проституция


42 годишен софиянец е арестуван ден, след като 19-годишно момиче потърсило помощ в полицията. Тя е обяснила, че успяла да избяга от неин познат, след като на 20 ноември вечерта той се опитал насила да я качи в кола в района на бул. „Ботевградско шосе“ в столицата. Дни по-рано пострадалата била настанена в кризисен център за жени.

Към момента полицията е установила, че мъжът подбирал внимателно момичетата и след запознанство с тях бързо ги превръщал в жертви на сексуални услуги. В сайт, създаден от него, той публикувал техни снимки. След обаждане на клиент, той водел на посочения адрес момичето, от което прибирал предварително уговорена сума пари. В случай на несъгласие на жертвата, той я принуждавал с жестоко малтретиране – връзване с вериги, гасене на цигари по тялото, нанасяне на порезни рани, даване на опиати, заплахи за убийство.

На мъжа са повдигнати обвинения за заплаха и за склоняване на друго лице към проституция. Наложена му е постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“

Последни новини

- Реклама -