- Реклама -

- Реклама -

8.8 C
София
събота, 2 декември 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Засилени мерки преди мача България – Унгария (ВИДЕО)

Столична дирекция на вътрешните работи ще предприеме специални мерки за охрана на обществения ред във връзка с предстоящата футболна среща между България и Унгария. Тя ще бъде съпътствана от протестни действия срещу ръководството на Българския футболен съюз.

Футболният мач ще се проведе днес, 16 ноември, от 19:00 часа при закрити врата на стадион „Васил Левски“. Три охранителни фирми и над 1600 полицаи ще са на място, за да осигурят безопасността по време на мача.

Последно 10: Посрещаме Унгария в София в четвъртък

От полицията призовават за мирно протичане на протеста. Ще се извършват щателни проверки. Няма да бъдат допускани хора, които носят със себе си забранени вещи и предмети – огнестрелни оръжия, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, парфюми и чадъри. Служителите на реда ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на града преди, по време и след провеждане на спортната среща и на протестните действия. Обръща се внимание, че след 20:00 часа малолетните следва да бъдат с придружител.

„Във връзка с предстоящите събития е възможно възникване на временни затруднения на движението в централната градска част“, съобщават от полицията.

- Реклама -

Последни новини

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -