- Реклама -

- Реклама -

12.8 C
София
събота, 2 декември 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Застреляха близка на херцогинята на Йорк

Херцогинята на Йорк каза, че е „шокирана и натъжена“, след като бившата й лична асистентка Джениан Чапман беше убита в Далас, Тексас.

Сара Фъргюсън отдаде почит на 46-годишната Чапман, описвайки я като „лоялна, трудолюбива, красива и забавна“. Тялото на жената беше открито в апартамент в центъра на Далас. „Сърцето ми се къса за нейното семейство и приятели“, написа Сара Фъргюсън в Instagram.

В Остин, Тексас, е задържан мъж във връзка със смъртта на г-жа Чапман. 48-годишният Джеймс Патрик е арестуван във вторник и в момента се намира в окръг Травис. Той е изправен пред обвинение в убийство, съобщи CBS. Съдебният служител на окръг Далас определи смъртта на г-жа Чапман като убийство, добави той.

Херцогинята, очевидно съсипана от новината, сподели: „Шокирана съм и натъжена да науча, че Джениан Чапман, която работи с мен като мой личен асистент преди много години, е била убита в Далас само на 46 години. Заподозрян е в ареста. Джениан беше лоялна, трудолюбива, красива и забавна. Чух се с нея само преди няколко месеца и тя изглеждаше толкова щастлива.“

Сара Фъргюсън каза, че ще направи дарение на семейството, което набира средства за транспортиране на тялото на убитата обратно в Ню Йорк, както и за правни разходи и разходи по погребението.

Чапман е работила за офиса на херцогинята на Йорк в продължение на четири години между 2001 г. и 2005 г., според нейната страница в LinkedIn, където е събирала брифинги, отговаряла е за нуждите на пътуванията и е организирала рекламни обиколки и подписване на книги. Това била и първата работа на Чапман след университета в Сиракуза в Ню Йорк със степен по телевизия, филми и продуциране.

Източник: telegraph.bg

- Реклама -

Последни новини

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -