30.8 C
София
събота, 20 юли 2024 г.

Жандармерия пази ген. Атанасов, докато той търси сметка за снайперистите при Борисов


Тъмносиният шеф ген. Атанас Атанасов изпадна в конфузна ситуация, след като вчера „взриви“ срещата на ПП-ДБ с президента, като направи разкритието, че снайперисти дебнат по оградата около къщата на Бойко Борисов.

Оказа се, че неговият дом е пазен от жандармерия, и то денонощно.
Бившият шеф на НСС живее в близост до американското посолство, на ул. „Осий Кордобски“ в луксозна кооперация. Отделно за сигурността му се грижат хора от МВР.

Съседи на лидера на ДСБ споделят, че отпред постоянно стои джип на жандармерията. Генералът си имал и негова охрана от МВР. Това изкоментираха и негови бивши съпартийци точно след избора му за зам.-председател на парламента.

Макар и бивш шеф на службите, в момента генералът е просто партиен лидер и няма статут на персона, която трябва да бъде охранявана.

Всъщност Атанасов се сдоби с охрана, след като журналистът Христо Грозев разкри и подаде сигнал, че руските служби под диктовката на Путин готвели убийството на Кирил Петков, Бойко Борисов и на самия него.

На вчерашната консултация с президента Румен Радев на „Дондуков“2, Атанасов драматично попита Румен Радев защо снайперисти пазят дома на Бойко Борисов. Покъсно стана ясно, че става дума за служители на СОБТ.

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини