13.5 C
София
сряда, 28 февруари 2024 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Зрелищна кражба на гуми и джанти в столичния квартал „Младост“

Потресаваща нагла кражба от автомобил в квартал „Младост” в София. Семейство е намерило колата си без гуми и без джанти – и вдигната на два бордюра. Разбит и потрошен е и единият от прозорците.

„Тези два бордюра са средство, с което крадците са подпрели моя личен автомобил, така че половината от него да бъде вдигната във въздуха, може би с цел улеснена кражба на гумите и джантите. Впоследствие вътре от колата са иззети лични вещи, които са ценни за мен”, разказа в предаването „Здравей, България” по Нова тв потърпевшият Георги Савов.

По думите му това посегателство не е наказателна акция срещу отнемането на нечие паркомясто, каквито коментари се срещаха в социалните мрежи по повод кражбата.

„От години тук има недостиг на паркоместа. Всички знаем, че последният жител на блока, който се прибира вечер, има голямо затруднение с паркирането и затова използваме автомобил в неизправно състояние, който не се движи от години, паркирайки напречно пред него”, сподели Савов. И добави, че тази практика по никакъв начин не затруднява движението по улицата пред блока.

Той отрече да коментира стойността на откраднатото, но посочи, че става дума за четирицифрена сума.

Последни новини

- Реклама -