11.8 C
София
вторник, 28 май 2024 г.

Корнелия Нинова честити Деня на победата и Деня на Европа: Искаме мир!

„Честит Ден на победата и Ден на Европа! Днес отдаваме почит на милионите, дали живота си в борбата срещу фашизма и затова да има мир в Европа. Нека се противопоставим на днешните прояви на фашизъм. Нека спрем опитите да се подменя историята и да се заличава нашата памет. И да не забравяме, че основополагаща цел на Европейския съюз е да насърчава мира в Европа и света. Ние искаме мир!”. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова, съобщават от пресцентъра на партията.

Лидерът Корнелия Нинова, зам.-председателят на партията и водач на евролистата на социалистите Кристиан Вигенин, евродепутатът и кандидат за втори мандат Цветелина Пенкова и кандидатите за евродепутати проф. Румен Гечев и Гергана Алексова, участваха в традиционната церемония по издигане на флага на ЕС пред президентството на 9 май.

„Честит Ден на победата и Ден на Европа! Днес отдаваме почит на милионите, дали живота си в борбата срещу фашизма и затова да има мир в Европа. Нека се противопоставим на днешните прояви на фашизъм. Нека спрем опитите да се подменя историята и да се заличава нашата памет. И да не забравяме, че основополагаща цел на Европейския съюз е да насърчава мира в Европа и света. Ние искаме мир!”

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова, която заедно със зам.-председателя на партията и водач на евролистата на социалистите Кристиан Вигенин, евродепутата и кандидат за втори мандат Цветелина Пенкова и кандидатите за евродепутати проф. Румен Гечев и Гергана Алексова, участва в традиционната церемония по издигане на флага на ЕС пред президентството на 9 май.

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img