20.8 C
София
петък, 14 юни 2024 г.

Саня Армутлиева: Мъжът ми и децата са моята щастлива територия


Станислава Армутлиева е сред най-големите имена в музикалния бизнес у нас. Фина, деликатна и винаги усмихната, вече 33 години е начело на „Вирджиния Рекърдс“, в чийто каталог влизат част от най-популярните изпълнители в момента.

Животът на Саня от детството е свързан със сцената. Единадесет години играе народни танци, а освен това посещава театралната студия на Бончо Урумов. Така съвсем естествено се насочва към НАТФИЗ, който завършва през 1993 г. в класа на професор Енчо Халачев и Снежина Танковска. Първия си филм „Софийска история“ снима още преди да е влязла в академията. Но животът я среща с Майкъл Кунстман, който всъщност я насочва към музикалния бизнес. Саня Армутлиева беше и жури във втория, третия, четвъртия и петия сезон на „X фактор“ – България.

Паралелно с бизнеса успява да създаде и семейство. Вече 25 години е със съпруга си Тим, с когото имат две дъщери. По-голямата, Маргарита, живее и работи в Англия, а по-малката – Алма, вече развива успешна кариера като изпълнител.

– Саня, на 30 май имате рожден ден. Предвид голямата ви ангажираност, успявате ли да празнувате?
– Свикнах да не се вълнувам прекалено много от рождения си ден, а да го възприемам като формален повод да се видя с любими хора. Мъжът ми от време на време ме отвлича нанякъде и това също ми се отразява добре.

Прочетете още на сайта за изкуство bgart.bg

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини